facebook tracking

Våren 2017 tog jag examen på KTH inom Design och Produktframtagning med Master inom Industriell Ekonomi. Det kändes lite vemodigt att lämna allt vad studier inneburit, dock var känslorna av lättnad, stolthet och förväntan betydligt större. 

Under min studietid utforskade jag en hel del utöver sektionslokal och campus.  Jag engagerade mig i olika ideella projekt, som bland annat gruppledare och företagsansvarig för KTHs arbetsmarknadsmässa. Jag gjorde olika internships, jobbade på start-ups och studerade i Shanghai och Singapore.

Som ny-exad civilingenjör kände jag mig som en riktig all-ätare, en ”generalist”, förvirrad av djungeln av bolag och branscher. Jag hade dock fått bättre insikt i vad jag motiveras av, hur jag hanterar motgångar och hur hårt arbete kan löna sig. Jag visste att jag ville utmana mig själv, tänka nytt och göra något som känns värdefullt.

Jag började på Cupole Consulting Group hösten 2017, som en del av Cupole Academy IV. Jag fastnade för Cupole vid första mötet. En Cupole:are har inte bara hjärna, utan även ett stort hjärta. Första tiden på Cupole var fylld av utbildningar och team buildings, vilket skapade en härlig gemenskap från start.

Nu jobbar jag i ett spännande operations projekt nära kund, som innebär resor inom Sverige och utomlands. Mitt arbete berör frågeställningar och system för att säkerställa kvalitet av produkt och tjänster. Varje dag möts jag av kollegor och kunder som utmanar och inspirerar. 

linnea.ahlgren@cupole.se

070 977 94 57

Already working at Cupole?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@cupole.se
Teamtailor

Career site by Teamtailor