facebook tracking

Efter sommaren klev jag in genom dörren på Cupole som en del av den fjärde upplagan av Cupole Academy – och jag kände mig direkt som hemma. Jag kan inte sätta fingret på vad det var, kanske var det allt, det kändes helt rätt.  

Innan jag började på Cupole läste jag Industriell Ekonomi vid Lunds Universitet med en master i Supply Chain Management. Under studietiden engagerade jag mig mycket i studentlivet och passade även på att åka på utbyte till Melbourne, göra ett internship i Bangkok och skriva exjobb i Köpenhamn. Efter fem (och ett halvt) års studier och ett halvår på resande fot kände jag mig mer än redo för att jobba ”på riktigt”.

Min första tid på Cupole har bestått av intensivutbildningar tillsammans med mina Academees (läs: mina kollegor som börjat i Cupole Academy samtidigt som jag) och en möjlighet att direkt testa vingarna ute i kundprojekt. Internt har jag engagerat mig i rekrytering med fokus på LTH. Samtidigt har jag snabbt lärt känna mina nya kollegor genom mentorskapsprogram, AWs, interna event och mingel vid kaffemaskinen. Enligt mig har Cupole en unik företagskultur som byggs upp av ett gäng ambitiösa och härliga människor, en kultur som jag verkligen trivs med! Jag ser verkligen fram emot de spännande utmaningarna som väntar!

malin.ekman@cupole.se

0709779477

Already working at Cupole?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@cupole.se
Teamtailor

Career site by Teamtailor