facebook tracking

I min roll arbetar jag tillsammans med våra klienter för att lösa pågående affärsutmaningar och jag får därför förmånen att både lösa komplexa problem och arbeta nära intressanta människor på olika nivåer. Enligt mig handlar management consulting om att hjälpa organisationer med att lösa deras mest komplexa affärsutmaningar. Vi bistår med expertis kring vad man skall göra för att lösa den värsta huvudvärken och hur man löser det på bästa sätt.

Jag startade min karriär på en stor amerikansk firma, där jag lärde mig många av de grundläggande delarna kring consulting, men kände att nästa steg i min personliga utveckling behövde genomföras någon annanstans där jag fick utveckla andra delar i min verktygslåda.

Jag valde att börja på Cupole för att jag ansåg att man erbjöd ett nytt perspektiv på hur consulting kan se ut och genomförs. Jag ansåg då och gör det fortfarande att vi är en unik spelare på konsultmarknaden genom hur vi arbetar med våra klienter.

Under mina sex år på Cupole har min personliga utvecklingskurva accelererat avsevärt tack vare typen av uppdrag jag genomfört, ansvaret jag givits och riskerna jag tagit. När jag startade var mitt fokus mitt pågående projekt med alla dess ingående detaljer och jag har sedan även utvecklat mer kunskap kring hur jag behöver agera för att dessutom vara affärsman, företagsledare och förebild för mina juniorare kollegor

jakob.birgersson@cupole.se

Work with me

Already working at Cupole?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@cupole.se
Teamtailor

Career site by Teamtailor