facebook tracking

Efter att ha tagit studenten i Norrlands pärla Gävle (ja, Gävle är en del av Norrland) tog mitt sug efter skidåkning och ändlösa afterskis mig på en vindlande resa med säsonger i Sälen, Serre Chevalier i Frankrike och Kicking Horse i Kanada innan jag tog ett ”logiskt” beslut och valde att börja plugga i Sveriges plattaste stad, Linköping. Trots mina år i Linköping finns skidsuget kvar, och är kanske större än någonsin just nu, vilket gör att jag verkligen sätter värde på det skidintresse som finns på Cupole och där kulmen är den årliga vinterkonferensen nere i Alperna.

Ett annat stort intresse är löpning där det ständigt pågår en jakt på personliga rekord och nya utmaningar. Efter New York Marathon i november (som definitivt blir min sista mara) har jag nu siktet inställt på att putsa rekorden på milen och halvmaran med Göteborgsvarvet som nästa mål. Sedan jag började på Cupole har jag jobbat för att få fler kollegor att inse att det är kul att springa sig trött, vilket har resulterat i återkommande löpträningar med en löpcoach och deltagande i både millopp och Bellmanstafetten som en del av våra Elements-aktiviteter.

Efter drygt två år på Cupole uppskattar jag verkligen de grymma kollegorna, möjligheten att få vara med på resan att bygga ett fantastiskt bolag och de stora utmaningarna som jag dagligen ställs inför i projekt. Det känns också grymt att mina intressen kan vara en del av mitt jobbliv istället för att mitt jobbliv ska vara ett hinder för mina intressen, det gillar jag verkligen med att jobba på Cupole!

patrik.edlund@cupole.se

0709779428

Already working at Cupole?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@cupole.se
Teamtailor

Career site by Teamtailor