facebook tracking
Karriär

Cupole Student Programs

Connect
För dig som har ett eller flera år kvar innan arbetslivet

___________________________________________________________________________

Cupole Consulting Group erbjuder flera alternativ för dig som är student och vill skaffa dig mer lärdom om vår bransch, om vad du vill i livet och även vilka vi på Cupole är. Läs mer om våra olika student-program nedan.

Mentorskap@Cupole är framtaget för att du ska hitta din väg och våga utvecklas på ditt unika sätt. Vi är övertygade om att omtanke och medkännande kommer att vara till din hjälp för att lyckas. Omtanke och medkännande genomsyrar Cupole och handlar om att känna och agera med hjärta och uppstår genom interaktion och reflektion, därför kommer programmet handla om att dela upplevelser, erfarenheter och lärdomar. Målet är att du ska stärka din plattform för att nå din dröm oavsett om den handlar om att söka dig till management consulting eller något helt annat. Mentorskap@Cupole löper februari till maj 2018 och inkluderar sex till åtta topptalanger som har ett eller flera år kvar på sina studier. Ansök senast den 26:e november 2017!​

Internship@Cupole skapades för att vi är övertygade om att det finns få saker som överträffar ”learning by doing” - både för att utveckla nya förmågor men även för att förstå en viss bransch eller bolag. Målet med Internship@Cupole är att du ska lära känna oss från insidan och uppleva vardagen som managementkonsult hos just oss. Du kommer som intern att axla rollen som Consultant och hjälpa till med allt i från att lösa komplexa frågeställningar och förstå klientens utmaningar som del av ett projektteam, till att ta fram analyser och idéer inom affärsutveckling. Internship@Cupole är på deltid med ett flexibelt upplägg för att optimera vårt utbud av projekt och din studiecykel.

Kan du inte bestämma dig bland våra program för studenter? Ansök till flera!

Frågor? Kontakta oss

Vårt DNA

Cupoles DNA består av fyra byggstenar som påverkar hur vi agerar mot varandra, våra klienter och våra medmänniskor. När du träffar oss kommer du förstå varför och hur vi lever efter dem.

Vårt DNA består av fyra beståndsdelar


  • Professional

  • Inspirational

  • Outstanding

  • Compassionate

Jobbar du redan på Cupole Consulting Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cupole.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor