facebook tracking
Karriär

Cupole Student Programs

Connect

___________________________________________________________________________

Cupole Consulting Group erbjuder flera alternativ för dig som är student och vill skaffa dig mer lärdom om vår bransch, om vad du vill i livet och även vilka vi på Cupole är. Läs mer om våra olika student-program nedan.

Mentorskap@Cupole är framtaget för att du ska hitta din väg och våga utvecklas på ditt unika sätt. Vi är övertygade om att omtanke och medkännande kommer vara till din hjälp för att lyckas. Omtanke och medkännande genomsyrar Cupole och handlar om att känna och agera med hjärtat. Det uppstår genom interaktion och reflektion och programmet handlar därför om att dela upplevelser, erfarenheter och lärdomar. Målet är att du ska stärka din plattform för att nå din dröm oavsett om den handlar om att söka dig till management consulting eller något helt annat. Mentorskap@Cupole löper februari till maj 2019 och inkluderar sex till åtta topptalanger som har ett eller flera år kvar på sina studier. Ansökan öppnar under hösten 2018 med deadline 2/12.

Internship@Cupole skapades för att vi är övertygade om att det finns få saker som överträffar ”learning by doing” - både för att utveckla nya förmågor men även för att förstå en bransch eller ett bolag. Målet med Internship@Cupole är att du ska lära känna oss från insidan och uppleva vardagen som managementkonsult hos just oss. Du kommer som intern att axla rollen som Consultant och hjälpa till med allt i från att lösa komplexa frågeställningar och förstå klientens utmaningar som del av ett projektteam, till att ta fram analyser och idéer inom affärsutveckling. Internship@Cupole är på deltid under våren 2019 med ett flexibelt upplägg för att optimera vårt utbud av projekt och din studiecykel. Ansökan öppnar under hösten 2018 med deadline 28/10. 

Kan du inte bestämma dig bland våra program för studenter? Ansök till flera!

Frågor? Kontakta oss

Stockholm

Birger Jarlsgatan 9
111 45 Stockholm Directions stockholm_cupole_consulting@example.com 08-000000

Already working at Cupole?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@cupole.se
  • Arvid Röckert
  • Catherine Hanson
  • Emilia Bryngelsson
  • Hanna Krokström
  • Isak Stigson
  • Kristoffer Frenkiel
  • Susanne Mideklint
Teamtailor

Career site by Teamtailor