facebook tracking
Karriär

Cupole Academy

Connect
För dig som tar examen under 2019 - starta din karriär hos oss!


Cupole Academy är det första steget på en konsultkarriär hos oss på Cupole Consulting Group. Programmet har ambitionen att utbilda marknadens bästa managementkonsulter – konsulter kapabla att leverera kundvärde i samspel med de värderingar som gjort oss framgångsrika.

Cupole Academy ger konsulter en solid kunskapsgrund genom en inledande utbildningsperiod och efterföljande utbildningar som löper parallellt med den vanliga konsultverksamheten under det första året. Som nybliven konsult på Cupole Consulting Group blir du genast en del av våra projektteam som levererar utmanande managementkonsulttjänster till våra kunder. Blir du antagen till Cupole Academy betyder det att du är redo för ansvar tidigt, vilket vi är övertygade är en av de viktigaste nycklarna en topptalang kan få till sin framtida karriär!

Ansökningsprocessen för Cupole Academy består av flera steg varav det första är att skicka in en giltig ansökan med CV samt fullständiga universitetsbetyg.

Efter att vi mottagit din ansökan får du ett mail där du ombeds fylla i två stycken arbetspsykologiska tester. Testerna är ett sätt för oss på Cupole att lära känna dig bättre. Vi kommer därefter att se över ditt CV och universitetsbetyg. Observera att vi inte behöver ett personligt brev i din ansökan.

När du skickar in din ansökan kommer du löpande få mer information om du gått vidare och vad som är nästa steg i processen.

Vi letar efter exceptionella kandidater som är redo att följa med oss på vår resa och ta vår firma in i framtiden. Nästa Cupole Academy startar i september 2019. Vi kommer under hösten ha två ansökningsomgångar:


  • 7/10 deadline omgång 1

  • 4/11 deadline omgång 2

Vi öppnar ansökan under början av hösten. 

Träffa oss!

Under året kan du träffa oss på både arbetsmarknadsdagar och andra mer personliga event. Vi kommer att medverka på TEAM i Linköping 27/9 och Consulting Day på KTH i november. Information om övriga event publiceras löpande.

Välj att trycka på knappen "Connect" så kan du få mer information när det närmar sig.

 

Frågor? Kontakta oss

Vårt DNA

Cupoles DNA består av fyra byggstenar som påverkar hur vi agerar mot varandra, våra klienter och våra medmänniskor. När du träffar oss kommer du förstå varför och hur vi lever efter dem.

Vårt DNA består av fyra beståndsdelar


  • Professional

  • Inspirational

  • Outstanding

  • Compassionate

Jobbar du redan på Cupole Consulting Group?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@cupole.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor