"Jag har fått en fantastisk start och mina höga förhoppningar har mer än införlivats"

Alexandra Hultgren är en energisk västkustbo som nyligen anslutit till oss på Cupole. Alexandra brinner för tillväxtfrågor och att lära sig mer om att bygga bolag!Alexandra 2 högupplöst.jpgJag är en Göteborgare med brittiska morföräldrar, med studiebakgrund från Göteborg och är sedan lång tid bosatt i Stockholm. Efter 5 år på Industriell Ekonomi på Chalmers Tekniska Högskola och en extra masterexamen inom Internationell Marknadsföring från London, bestämde jag mig för att konsultlivet skulle bli nästa roliga äventyr, något jag verkligen inte ångrar. Fyra år in i yrket finns det inget annat jag skulle vilja göra hellre än att hjälpa våra klienter att lösa deras svåraste och mest komplexa problem.

Jag har under min karriär primärt fokuserat på intäktsfrågor så som prisstrategi, marknadsföring och innovation, men även affärsutveckling av strategikonsulttjänster till start-ups. Jag sökte mig till Cupole för att jag ville vara en del av en kultur driven av härliga, ambitiösa och öppna människor med ett högt tempo och möjlighet att påverka. Det kanske låter som kletig säljpitch men glädjande nog måste jag verkligen säga att jag har fått en fantastisk start och att mina höga förhoppningar har mer än införlivats. Eftersom Cupole är ett relativt nystartat och tillväxtorienterat företag, passar det också mina intressen perfekt då jag förväntas ta ansvar och komma med förändringsförslag för hur vi som bolag skall fortsätta utmana bilden av management consulting.

Jag har redan haft många spännande diskussioner kring prisstrategi och innovation, börjat jobba med utveckling av våra erbjudanden och haft långa diskussioner med våra partners kring hur vi bäst skall positionera firman för framtiden. Samtidigt fick jag börja jobba på ett intressant och utvecklande kundprojekt från dag ett, vilket hjälpt mig lära känna flera sidor av Cupole snabbare än vad jag förväntade mig. Jag har hittills givits möjlighet att jobba med spännande frågor, lära mig mer inom mina fokusområden, och utveckla mina projektledaregenskaper.

Jag ser mycket fram emot att fortsätta resan här! 

...and finally our current job openings

Already working at Cupole?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@cupole.se
  • Aron Tesfamichael
  • Arvid Röckert
  • Catherine Hanson
  • Elin Håkansson
  • Emilia Bryngelsson
  • Greta Linander
  • Hanna Krokström
  • Johanna Witting
  • Linnea Ahlgren
  • Love Hultgren
Teamtailor

Career site by Teamtailor