"Jag skulle få bli en del av ett inspirerande, nytänkande och tillväxtorienterat bolag"

Uppvuxen i Finland, bosatt i Solna och resande över Europa, möt Carlo Vainio, Principal på Cupole Consulting Group 

Carlo 2 Höguppl.jpg

Efter en längre tid på ett stort amerikanskt managementkonsultbolag bestämde jag mig förra året för att försöka mig på något nytt. Jag ville förändras, utvecklas och utmanas. Jag börjande på Cupole med förhoppningen att jag skulle få bli en del av ett inspirerande, nytänkande och tillväxtorienterat bolag, en förhoppning som visade sig vara sann utöver mina förväntningar!

I min nuvarande roll på Cupole fokuserar jag på att rådge klienter inom segmenten Travel and Transportation samt Offentlig sektor. Utöver det stöttar jag även i vårt arbete inom Private Equity. Projektmässigt arbetar jag med alltifrån analystunga strategiprojekt till längre förändringsresor - och implementationsprojekt. Oavsett uppdragstyp adresserar vi alltid våra klienters mest brinnande frågeställningar och löser dessa genom att kombinera struktur, gediget analysarbete med ett kundnära och empatiskt förhållningssätt. För mig är det kärnan i framtidens management consulting och hur vi arbetar på Cupole.

Trots att jag bara varit på Cupole en begränsad tid, har min personliga utveckling tydligt accelererat. Detta tack vare möjligheten, men även uppmuntran, att ta sig an nya utmaningar och ansvarsområden. Jag blir löpande utmanad att anstränga både mig själv och mina kolleger att bryta ny mark för att nå framgångar, för mig är det mycket stimulerande. Trots att det bara är början på min resa på Cupole ser jag fram emot en fortsatt spännande och äventyrsfylld resa tillsammans med alla fantastiska kollegor!

...and finally our current job openings

Already working at Cupole?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@cupole.se
  • Aron Tesfamichael
  • Arvid Röckert
  • Catherine Hanson
  • Elin Håkansson
  • Emilia Bryngelsson
  • Greta Linander
  • Hanna Krokström
  • Johanna Witting
  • Linnea Ahlgren
  • Love Hultgren
Teamtailor

Career site by Teamtailor