facebook tracking

"Jag gillar den öppna och ärliga stämningen som samtidigt är seriöst driven och målinriktad"

Vid ett antal tillfällen per år tar vi på Cupole in interns. Internship@Cupole är en roll där ett fåtal studenter ges möjligheten att prova på rollen som managementkonsult, samtidigt som man studerar på högskolan.

För dig som är intresserad av att prova på managementconsulting i ett flexibelt upplägg och säker miljö är Internship@Cupole ett ypperligt tillfälle för just det.

Greta Linander är 24 år, studerar första året på Masterprogrammet i Business & Management på Handels i Stockholm och gjorde sin första dag på Cupole i januari 2018.

Greta.jpg

 

Varför sökte du till Cupole och vårt Internship?

Jag insåg att jag var intresserad av att arbeta som konsult för att skapa mig en större förståelse kring ansökningsprocessen och arbetet, men också för att få en bild av olika bolag. Efter att ha varit på ett av Cupoles event fick jag en väldigt bra bild, dels av hur Cupole jobbar, men framförallt av människorna här. Därför sökte jag till Internship@Cupole för att få en inblick i konsultyrket och då helst på Cupole, eftersom jag gillade kulturen och stämningen här.

Hur är upplevelsen av ditt internship hittills?

Bra! Jag har blivit mycket väl mottagen och involverad i hur Cupole arbetar. Perioden började med en utbildning i de arbetssätt och verktyg som används. Sedan har jag fått jobba med flera olika projekt, vilket varit roligt då det gett mig inblick i olika branscher. En av de delar jag tror särskiljer Cupole är att jag direkt fått vara med på många interna möten där man talar transparent om Cupoles resa på konsultmarknaden. Det har också ökar min förståelse för hur Cupole jobbar med sin affärsutveckling – vilket verkligen varit intressant. Jag gillar den öppna och ärliga stämningen som samtidigt är seriöst driven och målinriktad.

Är det något speciellt du inser efter att du börjar på Cupole som var annorlunda mot vad du förväntade dig?

Min magkänsla att jag skulle gilla kulturen på Cupole, vårt arbetssätt men också konsultyrket i sig har visat sig riktig! Men att det skulle kännas såhär öppet och vänligt, och att jag samtidigt får arbeta med erfarna och väldigt duktiga människor har jag blivit positivt överraskad av.

Läs mer om våra program riktade till studenter här

Apply now

There are currently no open positions matching your criteria.
Connect with us to stay up to date on new openings.

All jobs

Already working at Cupole?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@cupole.se
Teamtailor

Career site by Teamtailor