facebook tracking

"Även om man självklart ibland känner sig som Bambi på hal is tycker jag det är kul att få kastas mellan olika branscher!"

Isak Stigson är en av våra nya konsulter. Efter några år i Linköping har Göteborgssonen hittat hem till Stockholm och Cupole Consulting Group, där han är medlem i Cupole Academy! 

Vad är ditt intryck av Management Consulting?

Min första tid har inneburit nya intryck och upplevelser inom många områden, vilket var precis vad jag hoppades på när jag började på Cupole. Även om man självklart ibland känner sig som Bambi på hal is tycker jag det är kul att få kastas mellan olika branscher! 

Har din första tid på Cupole motsvarat dina förväntningar?

Mina förväntningar har överträffats! Under introduktionen av Cupole Academy fick vi ett stort antal utbildningar som underlättar arbetet och redan i mitt första projekt fick jag förtroende och ansvar för egna arbetsströmmar. Förutom utbildningar och en möjlighet att få komma rakt in i hetluften har jag även fått chansen att vara med på många kul happenings med kollegorna, såsom middagar, klättring, stand-up och paintball. 

Vad är mest intressant med ditt nya jobb?

Att jag hela tiden får grotta ner mig i nya områden tillsammans med inspirerande och duktiga människor både från Cupole och våra klienter tycker jag absolut är det mest intressanta. Inlärningskurvan är brantare än vad jag fått uppleva tidigare och klyschigt nog är ingen dag den andra lik. 

 När du inte är i team ute hos klient, vad gillar du att göra?

Som göteborgare uppskattar jag självklart en närhet till havet men bäst trivs jag nog högst upp på en bergstopp, både sommar som vinter. Utöver det sitter jag gärna sena kvällar med vänner eller erbjuder mig att få spö i squash. Till min egen förvåning lyckades jag dock med nöd och näppe placera mig på övre halvan av tabellen under Cupoles årliga squashtävling! 


Vill du veta mer om Cupole Academy eller går du sista året på din utbildning och vill söka dig till nästa års academy? Läs mer och ansök här

Apply now

There are currently no open positions matching your criteria.
Connect with us to stay up to date on new openings.

All jobs

Already working at Cupole?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@cupole.se
Teamtailor

Career site by Teamtailor