Nyanställd på Cupole - Catherine Hanson

Cathrine.jpg

Vi fortsätter vår serie med nyanställda på Cupole. Möt Catherine Hanson, uppfödd i Stockholm och fostrad på CBS i Köpenhamn.

Hej Catherine, för ett år sedan skickade du in din ansökan till Cupole och ansökta till Cupole Academy 2018, vårt program för nyutexaminerade studenter. Vad kommer du ihåg från tiden då du sökte jobb, sprang på intervjuer och övervägde mellan olika bolag?

Det var en kul och spännande tid, men också ganska förvirrande, jag övervägde många alternativ innan jag började söka jobb. Ett tydligt sådant var consulting. Problemet när det gäller consulting är att det finns väldigt många olika bolag att välja mellan och det var till en början svårt att förstå skillnaden mellan dem. När jag träffar studenter som varit hos oss på Cupole på intervju nu under hösten är jag ganska glad att jag är klar med det, haha!

facebook post text over color background_CHA.jpg

Vad var det som gjorde att du valde att söka till Cupole?

Det var nog egentligen en slump, jag kände inte till Cupole sen tidigare men när jag väl sökt och nämnde det för mina vänner fick jag bara positiva reaktioner från dem som kände till Cupole. Bilden blev tydligare efter mina första interaktioner med Cupolare och jag skapade mig en större förståelse kring vad bolaget gör och hur man arbetar med sina anställda, vilket låg i linje med vad jag själv hade för intressen.

Spännande att höra. Du har precis flyttat tillbaka till Stockholm från Köpenhamn. Vad är den största skillnaden mellan CPH och Stocktown skulle du säga?

Köpenhamn är en roligare stad, det vet alla som varit där…men Stockholm är inte så dumt det heller!

DU har snart varit på Cupole  i två månader. Beskriv kort hur upplevelsen har varit att arbeta på Cupole?

Väldigt kul, två månader har gått väldigt fort måste jag säga, det har verkligen varit högt tempo sen dag ett! Jag har lärt mig nya saker, träffat spännande klienter och verkligen fått en bättre inblick i hur kul att det är att lösa komplexa problem.

 

Är du också intresserad av att arbeta på Cupole? Missa inte att ansöka till Cupole Academy 2019! Du gör det genom att klicka här

...and finally our current job openings

Already working at Cupole?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@cupole.se
  • Aron Tesfamichael
  • Arvid Röckert
  • Catherine Hanson
  • Elin Håkansson
  • Emilia Bryngelsson
  • Greta Linander
  • Hanna Krokström
  • Johanna Witting
  • Linnea Ahlgren
  • Love Hultgren
Teamtailor

Career site by Teamtailor