Lär känna Johanna Trouvé, deltagare i Mentorship@Cupole

Mentorskap_v01.jpgImorgon är Cupole i Linköping för arbetsmarknadsmässan TEAM, där vi ser fram emot att mingla bland Linköpings toppstudenter! En av dessa talanger, tillika tidigare arrangör av TEAM, deltog i Cupoles mentorskapsprogram i våras. Lär känna Johanna Trouvé och hör vad hon har att säga om Mentorship@Cupole, programmet som sätter samman en spännande grupp av sex studenter och mentorer från Cupole för att tillsammans utvecklas och inspireras. 

Berätta lite kort om vem du är Johanna?

Jag heter Johanna Trouvé och jag går femte året på Industriell Ekonomi i Linköping. Jag är 24 år gammal uppväxt utanför Göteborg. Under min studietid har jag engagerat mig en hel del i sektionen, vilket var grymt kul! Innan mina studier bodde jag utomlands i perioder och var mycket på resande fot, vilket säger en del om min personlighet och rastlöshet. Jag gillar när det händer saker, ju mer oväntat desto bättre. Sammantaget skulle jag säga att jag är en nyfiken person som gillar att omges av människor! 

Johanna T.pngI våras var du en av åtta deltagare i Mentorship@Cupole. Vad gick programmet ut på enligt dig och vad tog du med dig?

Jag skulle säga att Mentorship@Cupole gick ut på att lära känna sig själv bättre med hjälp av gruppen och de närvarande mentorerna. Det handlade om att utvecklas och förstå varför man agerar som man gör i olika situationer, både privat och i arbetet. De lärdomar jag tagit med mig från programmet har jag verkligen kunnat utnyttja under arbeten i grupp, men även på ett individuellt plan. Programmet gick också ut på att få lära känna en riktigt härlig grupp människor, både studenter från olika skolor och mentorer från Cupole. Några av dem stöter jag fortfarande på emellanåt och jag tycker verkligen att vi hade mycket att lära av varandra, utöver att vi hade fantastiskt kul ihop.

Det jag uppskattade mest med Mentorship@Cupole var upplägget. Fokus låg verkligen på att vi skulle ha kul, utmanas och utvecklas. Om jag ändå måste välja en händelse, blir det den ”hemliga helgen” som toppar programmet. Men vill även lyfta upp den härliga kontakt jag fick med min mentor på Cupole. Helt klart en kul tid!

Om ni skulle ha frågor om Mentorship@Cupole , stora som små, får ni gärna höra av er till mig.

Är du inne på ditt tredje eller fjärde år av studier och nyfiken på programmet? Tveka då inte att söka! Ansökan har redan är öppen – Deadline den 2e december.

Läs mer om programmet här!

...and finally our current job openings

Already working at Cupole?

Let’s recruit together and find your next colleague.

email
@cupole.se
  • Aron Tesfamichael
  • Arvid Röckert
  • Catherine Hanson
  • Elin Håkansson
  • Emilia Bryngelsson
  • Greta Linander
  • Hanna Krokström
  • Johanna Witting
  • Linnea Ahlgren
  • Love Hultgren
Teamtailor

Career site by Teamtailor